Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Veiligheid en Beveiliging...

Veiligheid

Veiligheid is het bewust nemen van een aanvaardbaar risico.......


Gelukkig worden er door normen bepaald wat er als aanvaardbaar geaccepteerd wordt.

Wilt u weten of uw onderneming aan de wet en Nederlandse regelgeving voldoet? Neem contact met ons op en maak een afspraak.


Om aan te tonen dat uw onderneming aan de Wet voldoet en u zich daar ook aan houdt dienen alle werkgevers van Nederland een Risico Inventarisatie en Evaluatie rapport te hebben. Deze kunt u kosteloos downloaden, invullen, naar ons opsturen en u ontvangt een Plan van Aanpak.


Wij verzorgen ook opleidingen waarin Veiligheid centraal staat. Hiermee kunt u zich goed laten voorlichten betreffende uw verplichtingen en wat er van u en/of uw medewerkers gevraagd wordt.

Lees hier verder...

Beveiliging

Uw personeel, genodigden en bezoekers een veilig gevoel en bescherming bieden kunt u alleen met gecertificeerde beveiligingsbedrijven.


Wij adviseren u daarom dit goed te controleren bij uw locatie houder en/of maak duidelijke afspraken


Indien u de organisator bent van een feest of evenement dient u aantoonbaar aan uw zorgplicht te voldoen en zelf een gecertificeerd bureau in te schakelen. Daarnaast is het van belang dat uw personeel (crew) weet hoe te handelen en/of op de juiste wijze bijstand kunnen verlenen. Kijk onder opleidingen hoe.


Neem het beveiligen op in uw beleid en borg deze in uw RI&E.

Knoppenmenu

   Aanvraag RI&E 

 RI&E Downloaden

     Opleidingen