Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Op donderdag 1 mei 2014 ging de Summer Breeze Latin Night op het Westergasterras in Amsterdam van start. Dat betekent weer de gehele zomer meer dan 4 maanden lang elke donderdag swingende taferelen met de beste Latin muziek van de beste DJ’s en natuurlijk salsa-dansen in de openlucht.


Bij droog weer wordt er een dansvloer buiten opgesteld. Inmiddels zijn we beland aan de 19de jaargang.


Negen jaar geleden is Summer Breeze begonnen met het organiseren van de Summer Breeze Latin Night op de donderdagavond op de huidige locatie: het Westergastterras.


Het open karakter van de feesten in de openlucht en de relaxte sfeer hebben ervoor gezorgd dat de Summer Breeze Latin Nights een groot succes zijn. Het is dan ook het negende achtereenvolgende jaar dat de locatie van de Summer Breeze Latin Night plaatsvindt op het WestergasTerras, Klönneplein 4-6 in Amsterdam. Deze avonden werden voorheen 10 jaar lang georganiseerd op de donderdagavond in het Vondelpark Openluchttheater.


Het onstaan van Summer Breeze

Gewapend met een megablaster vol salsa-muziek zocht organisator Mimo Argam en Oslin Boekhoudt in de zomer van 1995 samen met een aantal vrienden in het Vondelpark een plek om een danschoreografie te oefenen. Na het oefenen bleven zij nog wat vrijdansen en dat bleek een groot succes te zijn. Sindsdien werden de zomerse donderdagavonden populair onder het salsapubliek.


In de zomer van 2005 verkaste Summer Breeze naar het populaire WestergasTerras, waar de wekelijkse, toonaangevende feesten gedurende het zomerseizoen worden voortgezet. De Summer Breeze Latin Nights trekken een gevarieerd salsapubliek. Zowel de mambo-dansers als de liefhebbers van Cubaanse muziek komen hier graag.

Locatie:

Klönneplein 4-6

1014 DD Amsterdam