Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over ons...

Welkom beste bezoeker,

Op deze site vindt u alles op het gebied van Latin dans. Wij zijn uw aanspreekpunt voor organisatie, marketing en evenementen.


Als Latin dansliefhebber willen wij onze passie verder delen dan alleen onder leerlingen en mede Latin party peepz!


Latin Dance Makelaar ondersteunt evenementen, festivals, congressen, beurzen en party organisatoren met de invulling van Afro-Latin entertainment. Wij bieden zangers, bands, DJ’s, showdansers, workshopdocenten en relevante performers.

Latin Dance Makelaar onderhoudt langdurige contacten met professionele artiesten uit het binnen- en buitenland.


Wij staan garant voor de juiste bemiddeling. Met Latin Dance Makelaar heeft uw evenement, groot of klein, altijd de perfecte Dance Experience!

De Latin Dance Community:

Wij geloven als eerste initiatiefnemer van Nederland dat wij de Latin dance scene kunnen helpen om met onze visie erkenning nog eens 30 jaar bestaansrecht te gaan verkrijgen! Latin Dance Makelaar wil samen met u aan een professionele toekomst werken. Wij ondersteunen event managers met advies op het gebied van de huidige Wet- en regelgeving, organisatie en bemiddeling en met het kiezen van de juiste marketingstrategieën.


Latin Dance Makelaar helpt dansscholen met het bouwen aan hun trust en credibility. Wij willen de opkomende docenten een eerlijke en duurzame toekomst bieden met erkende gecertificeerde opleidingen. Latin Dance Makelaar biedt artiesten hulp aan met het oprichten van een vereniging zodat de artiesten en hun managers een kenniscentrum ter beschikking hebben.


Vanzelfsprekend vergeet Latin Dance Makelaar de dansers niet! Wij geven de garantie dat als u een evenement bezoekt waar ons keurmerk bij betrokken is, u waar voor uw geld krijgt. Wij geloven dat de beste en mooiste evenementen ook ethisch verantwoord moeten zijn en aan alle wettelijke verplichtingen moeten voldoen.


Wij gaan onze visie landelijk uitdragen door Latin Dance Makelaar te promoten via (Social) Media, op evenementen, beurzen, festivals, bedrijven, verenigingen, scholen, feesten, partijen en bruiloften.


Daarnaast gaan wij persoonlijk ervaringen delen van en met dansscholen, event organisers, managers, leerlingen en specialisten over alles wat de Latin Dance tot een succes heeft gemaakt en hoe wij de Latin Dance verder kunnen ontwikkelen. Kijk onder diensten voor onze visie.


Latin Dance Makelaar is op een missie! Participeer, help mee, deel mee en werk mee want….‘Without passion no dance!”.


Wilt u een bijdrage aan dit initiatief leveren? Neem contact met ons op via [email protected]

Latin music moves me... #LeefEnDans!