Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Latin danslessen Nederland

Vanaf januari 2016 starten onze Bootcamps weer

Latin danslessen Nederland

Aanleiding

Dit project is puur gestart om goed in te kunnen spelen op de behoefte van leergierige dansleerlingen, belangstellenden en ter ondersteuning van de Latin dansscholen in heel Nederland.


Wij hebben gemerkt dat veel leerlingen het dansen sneller onder de knie willen krijgen en dit gaat op voor alle Latin gerelateerde danssoorten op elk niveau.


Tijdens gesprekken met enkele honderden leerlingen viel er wel een paar belangrijke punten op;


57% gaven aan dat er te veel herhaald wordt tijdens de reguliere lessen.


40% gaven aan moeite te hebben met het maken en beschikbaar hebben van tijd.


En meer dan 70% gaven aan nog niet naar feesten te durven gaan omdat zij voor hun gevoel nog te weinig konden uitvoeren.


Natuurlijk zullen de landelijke procenten anders liggen maar wij zijn daar wel met onze #LeefEnDans motto mee aan het werk gegaan.


Met onze "HQ Bootcamps" hebben wij een bestaand concept in een nieuw jasje gestoken en willen zo ter ondersteuning van het huidige lessensysteem een aanvulling gaan betekenen.

Waarom lessen bij LDM

Wij geloven stellig dat onze High Quality Bootcamps niet alleen skill upgrading hoeft te betekenen maar ook een volledig dansniveau kan hiermee worden aangeboden.


Leerlingen en belangstellenden kunnen zich persoonlijk of via hun dansscholen aanmelden en in een heel korte tijd, op elk gewenste niveau, intensief aan hun doel(en) werken.


Wij hebben het programma zodanig ontwikkeld dat elke deelnemer één volledig niveau effectief afrondt en het direct op de dansvloer van een Latin feest kan toepassen.


In de praktijk kan dit dus betekenen dat je vanaf beginnersniveau tot advanced in een half jaar kan halen!


De dansschoolhouders die hun leerlingen bij ons de HQ Bootcamps laten volgen helpen zo het landelijke dansniveau naar een hoger en doeltreffender level te tillen.


Wij staan u graag ter dienst! #LeefEnDans!

Wat bieden wij u aan

LDM Haarlem werkt enkel met topdocenten van Nederlandse bodem die zeer actief zijn in de show en entertainmentindustrie! Wij garanderen hiermee de kwaliteit van elke dansles of het nu gaat om Salsa, Bachata of Kizomba.


Betaalbare Bootcamps ondanks de hoge kwaliteit. Prijzen al vanaf

€ 50,- pp (Koppels en 2 bootcamps per maand)!


Het programma wordt op een no-nonsense way aangeboden want er staan docenten voor de groepen die elke vraagstuk kunnen beantwoorden.


De Bootcamps worden op locaties gehouden waar gastvrijheid en service gedeeld met veiligheid op nummer één staat.


Wij geven onze deelnemers inspraak doormiddel van onze online evaluatieformulieren.


Indien een individu en/of een groep aangeeft dat er extra aandacht en/of behoeften nodig zijn om de Bootcamps te kunnen blijven volgen kunnen wij daar direct op in gaan door o.a. de dansscholen in te lichten of met het aanbieden van herhaaldagen en/of privélessen.


De belevenissen, meningen en ervaringen van onze deelnemers helpt ons om in onze aanbiedingen van HQ Bootcamps te excelleren.

Belangstelling naar onze lessen in High Quality Bootcamp vorm? Kijk even verder op de knoppenmenu en schrijf je vandaag nog in op een dansles en niveau naar keuze. Dansschoolhouders kunnen ons via mail of telefonisch contacten.

Knoppenmenu:

HQ Bootcamps

                Vrijblijvende inschrijving          

           Informatie voor dansscholen         

         Evaluatieformulier deelnemers        

 Volg onze Facebook Pagina LDM HAARLEM 

Volg onze Facebook Pagina "Latin Haarlem"

  Voor vragen en opmerkingen:

[email protected]

+31 628830644

Dansscholen bellen naar:

+31 652394890