Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Boekingen Workshops

Kosten van een Workshop:

€ 60,- 1/2 uur *

€ 110,- 1 uur *

Aangepaste tijden op aanvraag

€ 0,29ct per km en parkeerkosten


Boekingen voor organisaties zoals:

Evenementenbureaus

Verenigingen

Scholen (vanaf €60,- euro per uur)

Horeca

Buurthuizen

Pretparken

Zorginstellingen ( * speciaal tarief)


Boekingen voor particulieren zoals:

Buurt en straatfeesten

Bruiloften

Privélessen

Vrijgezellenparty

Verjaardagsfeesten

Aanvraagformulier:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je aanvraag. Je krijgt binnen 5 werkdagen antwoord en/of een bevestiging via E-mail.

Bellen mag ook:

Ma - Za 09:00 - 21:00

+31652394890

Leer bij ons dansen op Afro & Latin muziek

Passie delen begint bij Latin Dance Makelaar!

Wist je dat Latin muziek echt iedereen helpt om even los te komen van de dagelijkse sleur? Jij hebt vast wel eens een feestje gezien waar iedereen aan het dansen was en ook heel gezellig met elkaar omgingen. Je wou ook naar binnen maar iets hield je tegen..... het was je gedachte die tegen je zei dat je daar niets te zoeken had omdat je toch geen Salsa kon dansen. Jij bent jammer genoeg niet de enige die denkt dat het dansen 'in je bloed' moet zitten of dat je 'heupen zijn vast geroest'. Welnu, na vandaag gaat die vlieger niet meer op! Wij bieden met ons #LeefEnDans motto Latin Dance Workshops door heel Nederland aan! Verras jezelf en je gasten met een swingende en leerzame activiteit en raak besmet met het Afro of Latin dansvirus!


Organiseert u festivals, bedrijfsevenementen, particuliere feesten, spel en sportdagen op scholen of wilt u gewoon privélessen? Wij kunnen u ondersteunen met Latin entertainment en complete arrangementen inclusief catering door heel Nederland!

Salsa workshop:

Salsa is een mix van verschillende danssoorten bij elkaar en vormt zo de basissaus van een heerlijke Latijns-Amerikaanse dans. Wij leren je de danspassen, begrippen en technieken van de uit Cuba afkomstige 'Saus'.

Bachata workshop:

Bachata is de Latijns-Amerikaanse smartlap in zang maar in de dans krijg je geweldige expressies van magistrale footwork te zien. Wij leren je de danspassen, begrippen en technieken van de uit de Dominicaanse Republiek afkomstige dans.

Kizomba workshop:

Kizomba is een Tango-achtige Afrikaanse dans met Sensuele body movements. Wij leren je de danspassen, begrippen en technieken van de uit Angola afkomstige dans.

Workshops voor iedereen!

Boek vandaag nog via het aanvraagformulier een leerzame, actieve en gezellige 'Dans Workshop'!


Zin in een bedrijfsfeest, straat, buurt, of strandfeest met BBQ en een 'Salsa' workshop voor de zomer? Wij regelen een swingende kok!

Bel ons vandaag nog en vraag naar onze super arrangementen van A tot Z! #LeefEnDans

W1